09-11-12

Essence Class Of 2013 Nailpolish 03 Ready for rush week?

                 

Zoals je hier kon lezen, had ik voor mijn 18e verjaardag een rood lakje gekregen van de LE Class of 2013 van Essence. Persoonlijk vind ik rode nagellak er altijd chique maar ook mooi eruitzien en rood kan overal bij. Ik begon steeds nieuwsgieriger te worden naar dit lakje, want hij heeft een best mooie kleur vind je niet? Tijd om dit lakje eens verder uit te zoeken!Naam: Essence LE Class Of 2013 03 Ready for rush week?
Kleur: donkerrood
Prijs: €1,89 
Waar verkrijgbaar: Trekpleister & Kruidvat                                                                         
Hoeveelheid: 8 ml 
Hoeveel laagjes: 2                                                                   
Opdroogsnelheid: gewoon 

 

Deze verpakking van de nagellak ziet er niet zo bijzonder uit. Hij is rond met een zilveren dop en op het flesje zelf zit een sticker met de informatie erop. Het logo van Class of 2013 heeft wel iets weg van de Amerikaanse highschool, waarschijnlijk door het lettertype. Op de achterkant staat nog wat verdere informatie over de lak zoals de naam, 03 ready for rush week?, hoeveelheid etc. Het flesje is niet overdreven groot: het formaat is precies goed en ligt lekker in je hand.

                 

Ja en hoe is de lak zelf nou? Ik vind de rode kleur helemaal geweldig! De lak lakt goed door het iets wat dikkere kwastje. De lakt dekt in slechts twee laagjes en droogt met normale snelheid op. Dit is dus een heel fijn rood lakje die je eigenlijk wel in je stash zou moeten hebben. Het enige nadeel is dat de lak van een LE is, dus hij is waarschijnlijk niet meer verkrijgbaar in de winkel..

                 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten