22-02-13

Review: Catrice Allround Ultra Black mascara

                

Catrice kwam deze maand met nieuwe producten in haar assortiment. Van de allround mascara kwam ook een ultra black mascara uit. Deze mascara sprak mij aan, omdat ik veel goede reacties heb gehoord over deze mascara. Ik heb deze mascara al een paar weken thuis en het werd tijd om eens een review erover te schrijven.

Naam: Catrice Allround mascara Ultra Black
Kleur: Koolstof zwart
Prijs: €2,99
Hoeveelheid: 11 mL

              

De Allround mascara van Catrice bestond natuurlijk al, maar dit een ultra black variant. Deze mascara moet je volume, lengte en krul geven. De ultra zwarte textuur separeert ieder haartje van je wimper. De verpakking ziet er simpel uit. Het logo zit alleen wel op een rare plek. Waarom Catrice daar voor gekozen heeft, weet ik niet. De vorm van de mascara vind ik wel iets weg hebben van de Colossal mascara van Maybelline en de False Lash Effect mascara van Max Factor. De laatste tijd zie ik het steeds vaker dat budjetmerken duurdere merken na-apen. De prijs van de mascara is €2,99 en dat is voor een Catrice mascara best goedkoop. Gemiddeld kosten de mascara's van Catrice iets rond de 4 euro.

               

Het borsteltje van de mascara ziet er goed uit. Hij is niet overdreven groot maar ook zeker niet te klein. Het borsteltje heeft haartjes en voor de rest ziet het er niet apart uit. De mascara is door het borsteltje fijn aan de brengen.

Laten we het maar over de mascara zelf gaan hebben. Separeren doet deze mascara niet bepaald, want sommige wimpers plakken aan elkaar vast. Krul geeft die ook niet. Gelukkig geeft de mascara dan wel weer veel volume en lengte.Zoek je nog een mascara voor weinig geld die je wimpers lang maken en volume geeft? Koop dan de Allround ultra black mascara van Catrice. De mascara belooft krul en goede separatie maar dat is jammer genoeg niet zo. Deze mascara kost €2,99 en Catrice is verkrijgbaar bij de Trekpleister en de Kruidvat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten