04-06-2013

Catrice LE GlamazonaGoed nieuws: Er komt een nieuwe limited edition uit van Catrice. De edition zal Glamazona gaan heten en zal rond juli in de winkels komen te liggen. De LE legt de nadruk op dieren- en bloemenprints met tropische kleuren. Galamzona brengt volgens Catrice regenwoud naar de stad in juli en augustus. Benieuwd naar de producten? Lees dan snel verder!


Absolute eye colour €2,89

"Het oog van de tijger: weelderige patronen, felle kleuren en metal looks. Stort je op een exotisch avontuur in de tropen met de Absolute Eye Colours. De oogschaduwen zijn gehuld in bijpassend design, houden lang en hebben intense kleuren en een perfecte dekking. Er zijn twee varianten: twee heldere en twee metallic tinten. "

C01 I Got The Flower!
C02 Lime Heart Is Beating Like A Jungle Drum
C03 Jungle Treasure
C04 cArmourflageLip colour pen €4,99
"Lipstick jungle. Maak van je lippen spannende, kleurrijke en glanzende eye-catchers met deze Lip Colour Pen. De handige pennen hebben een zachte, intrekbare tip - voor een nauwkeurige applicatie en glans zonder de lippen uit te drogen. "
C01 I'm A Survivor
C02 I Got The Flower!Liquid Gold Topper €3,99
"Glam-zone. Deze topper doet denken aan vloeibaar goud en is een ware bron van inspiratie voor de Amazone make-uplook. De sneldrogende textuur kan over de oogschaduw worden aangebracht of op het gezicht en lichaam voor glinsterende highlights. De op water gebaseerde vloeistof heeft een hoge pigmentatie en intensiveert elke look."
 • C01 Jungle Treasure  Defining Blush  €3,99
"Wilde b(l)ush. Twee tinten, uniek design. De ultrafijne poederrouge heeft een prachtig reliëf en biedt de wangen een frisse uitstraling. Voor een stralende teint en mooie gedefinieerde gezichtscontouren."
C01 I'm A Survivor
C02 I Got The Flower!Ultimate Nail Lacquer €2,99

"Trendy smaragd, intens violet, signaalrood en fel limoen doen denken aan paradijselijke flora en fauna. De Ultimate Nail Lacquers bieden de meest prachtige kleuren van het regenwoud."
 • C01 Dirty Liana
 • C02 I Got The Flower!
 • C03 I’m A Survivor
 • C04 Lime Heart Is Beating Like A Jungle Drum


  Crocodile Cracker €2,99
  "Dundee Manicure. Geef nagels een spannende jungle look met de Crocodile Cracker. Deze special-effect nagellak barst open tijdens het drogen en laat een unieke metallic gouden kroko look achter op je nagels. De Crocodile Cracker geeft het beste resultaat wanneer het over gekleurde nagellak wordt aangebracht - voor dé look van de zomer!"    
  C01 cARMOURflage

 • Ik ben wel benieuwd naar de LE. Wanneer deze in de Kruidvat en Trekpleister ligt dan ga ik waarschijnlijk voor de blushes en de nagellakken. Wat spreek jou aan van deze collectie?

Bron: Catrice

Geen opmerkingen:

Een reactie posten